Powermama, Goed in Balans

Powermama: voor meer energie, rust en kracht

Ben jij op zoek naar balans? Vind je het moeilijk om naast alle ballen hooghouden, het organiseren van huishouden, werk, gezin, familie, sociaal leven, ook nog tijd te vinden voor jezelf? Om goed voor jezelf te zorgen. Om gewoon te zijn. En te genieten van alles wat er al is?

Dan weet ik zeker dat mijn programma Powermama jou enorm kan helpen!

Ik heb met hart en ziel aan dit programma gewerkt, samen met mijn team van een gedragskundige, Pilatesdocent, vormgever en cameravrouw en ik weet zeker dat het programma superwaardevol is voor elke mama die graag meer rust, geluk en energie wil.

Volgeboekt! Mogelijk nieuwe start in januari 2020

In het online programma van tien weken krijg jij inzichten en praktische tips om weer in balans te komen. Zodat je weer vanuit je kracht kunt leven.

Nanne Hogeland

Door Nanne Hogeland

Na de geboorte van onze jongste dochter Rosa voelde mijn leven uit balans. Ik was dolgelukkig met mijn kindjes, maar al mijn energie leek weg te zijn. Ik wilde zo graag meer genieten, meer energie krijgen en terug in vorm komen. Maar wanneer kon ik tijd vinden om te gaan sporten? Hoe kon ik zorgen voor een goede hormoonbalans? En hoe kon ik omgaan met de hoge eisen die ik aan mijzelf stelde? Het was een ontdekkingstocht die mij ontzettend veel heeft gebracht: lessen van mijn coaches, een opleiding tot Trainer Hormoonfactor en Pilateslessen van een fantastische docent. Waardoor de energie weer ging stromen, mijn lijf weer in balans kwam en ik voelde dat ik weer helemaal in mijn kracht stond.

Want uiteindelijk zijn we allemaal al een powermama. We hebben zoveel kracht in ons, alleen hebben we soms wat hulp nodig om die kracht te zien, te koesteren en er vol vanuit te kunnen leven. Zodat je meer geluk, rust en vertrouwen ervaart.

Daarom heb ik het online programma Powermama, Goed in Balans gemaakt. Om jou als mama te helpen om meer energie te krijgen, meer kracht en vertrouwen te voelen in jezelf. Want het is er allemaal al. Ik help je alleen het te zien.

97 euro incl btw

Online programma ‘Powermama goed in balans’

 • Een superwaardevol online programma van 10 weken
 • Elke week twee Pilateslessen, die je thuis kunt volgen op een moment dat het jou uitkomt. De Pilateslessen worden gegeven door de allerleukste docent Annemieke Wauters. You’ll love her!
 • Elke week verschillende modules waarin ik op video tips geef voor een gezonde hormoonbalans, omgaan met perfectionisme, goed eten, dankbaarheid en slaap.
 • Vier interviews met inspirerende vrouwen, waarin zij hun gouden regels van een gelukkig leven als mama met jou delen. Ik heb gesproken met Wendy van Zon, Mariska Wimmers, Mirjam van der Zouw en Yvette Visser. Het zijn inspirerende dames die met zoveel liefde terugkijken op hun eigen lessen. De interviews helpen je om te reflecteren op je eigen leven. Maak je de keuzes die je echt gelukkig maken?
 • Digitaal werkboek met praktische opdrachten en inspirerende vragen.
 • We starten met een groep lieve dames op vrijdag 11 januari!

247 euro incl btw

(betaling in twee termijnen is mogelijk)

Twee coachingsgesprekken:

 • Persoonlijk coachingsgesprek in Hilversum (of via skype): Loslaten van oude patronen. In het gesprek duiken we in jouw energiebalans en gaan we aan de slag met het loslaten van overtuigingen die jou in de weg zitten. Zodat je vanaf nu écht goed voor jezelf kunt gaan zorgen.
 • Persoonlijk coachingsgesprek in Hilversum (of via skype): Jouw hormoonbalans. Voorafgaand aan het gesprek kun je een vragenlijst invullen die inzicht geeft in jouw hormoonbalans. In het gesprek spreken we over jouw cyclus, over voeding en hormonen. Met tips die jou helpen om je hormonen goed in balans te krijgen!

Online programma ‘Powermama goed in balans’

 • Een superwaardevol online programma van 10 weken
 • Elke week twee Pilateslessen, die je thuis kunt volgen op een moment dat het jou uitkomt. De Pilateslessen worden gegeven door de allerleukste docent Annemieke Wauters. You’ll love her!
 • Elke week verschillende modules waarin ik op video tips geef voor een gezonde hormoonbalans, omgaan met perfectionisme, goed eten, dankbaarheid en slaap.
 • Vier interviews met inspirerende vrouwen, waarin zij hun gouden regels van een gelukkig leven als mama met jou delen. Ik heb gesproken met Wendy van Zon, Mariska Wimmers, Mirjam van der Zouw en Yvette Visser. Het zijn inspirerende dames die met zoveel liefde terugkijken op hun eigen lessen. De interviews helpen je om te reflecteren op je eigen leven. Maak je de keuzes die je echt gelukkig maken?
 • Werkboek met praktische opdrachten en inspirerende vragen. Full color geprint en ingebonden t.w.v. 19 euro. Je krijgt het werkboek toegestuurd per post.
 • We starten met een groep lieve dames op vrijdag 11 januari 2019!

Karen

Karen (32 jaar, moeder van kleuter & dreumes en projectleider rijksoverheid):

‘Het programma is fantastisch! Op moment en plaats die schikt kunnen werken aan je balans vond ik heel fijn. Ik deed mee om balans te verbeteren. Balans in tijd voor werk, gezin en mijzelf. Maar ook tussen inspannen en ontspannen of denken en voelen. Het gaf mij inzicht, inspiratie en bruikbare tips om meer rust te vinden. Nanne heeft daarbij goede lessen, praktijkervaring en advies. Kortom: echt een aanrader!’

Garantie!

Ik ben zo enthousiast over het programma, dat ik je garantie geef. Niet goed, geld terug! De garantie geldt in de eerste tien weken.

Vakantie?

Ga je tussendoor op vakantie? Of wil je het programma in een rustiger tempo doorlopen? Geen probleem! Je hebt een jaar toegang tot het hele programma.

Floor (31 jaar, zoontje van 1 jaar, logopediste)

Door het volgen van het programma ben ik ben mij bewuster van hoe ik als moeder, partner en werkende vrouw ben. Ik ben blij dat ik weer regelmatig sport. De Pilateslessen zijn erg fijn, omdat ik deze thuis kan doen op mijn eigen tijd. Daarnaast vond ik de adviezen en tips voor een goede hormoonbalans, voeding en omgaan met perfectionisme heel waardevol. Er is nog zeker wat werk aan de winkel, maar is dat niet je hele leven zo? Kortom ik voel me aardig in balans nu en als ik wat uit die balans raak weet ik beter wat ik kan doen om weer meer in balans te komen.’

Het programma bestaat uit 10 weken:

Week 1 – Focus

We starten de cursus met een visualisatie om scherp te krijgen wat jij belangrijk vindt. Je formuleert je doelen voor de cursus. En we kijken naar de verwachtingen die je van jezelf hebt. Waar komt perfectionisme vandaan? En wat levert het ons op? Je krijgt deze week twee Pilateslessen aangeboden.

Week 2 – Balans

Een goede energiebalans is essentieel voor jouw geluk en gezondheid. En ik deel mijn ‘truc’ met jou, waardoor het echt makkelijker wordt om goed voor jezelf te zorgen. Een andere module gaat over dankbaarheid: het beoefenen van dankbaarheid kan ervoor zorgen dat je meer geniet van het hier en nu. Waardoor je meer geluk ervaart en beter in balans komt. De de nieuwe Pilatesles van deze week helpt je om die balans te vinden.

BONUS: Interview met Mirjam van der Zouw, coach en adviseur leren en ontwikkelen bij de Rijksoverheid. Ik praat met Mirjam over de lessen die zij heeft geleerd als moeder. Ze vertelt wat ervoor zorgt dat zij haar perfectionisme kan loslaten en hoe ze leerde om in het hier en nu te leven. Hoe Mirjam in het leven staat is een inspirerend voorbeeld van ontspannen moederschap.

Week 3 – Hormonen, stress en slaap

Wat zijn de effecten van stress? Wat doet het met jouw hormoonbalans en gezondheid? Herstel is essentieel. Slaap is hier een krachtig middel voor. Je krijgt inzicht in het effect van diepe slaap en je kunt meteen aan de slag met concrete tips. En natuurlijk volg je weer een nieuwe Pilatesles.

BONUS: Twee meditaties en een e-book over slaap.

Week 4 – Reflectie

Een rustweek. Om de gemiste modules en Pilateslessen in te halen. En om de balans op te maken: hoe het is tot nu toe gegaan? En waar wil jij je de komende weken op richten?

Week 5 – Goede gewoonten

Je krijgt deze week meer inzicht in jezelf. En dat is waardevol, want als je jezelf goed kent kun je omarmen wie je bent. Zelfinzicht is een voorwaarde voor zelfacceptatie en zelfliefde. En je leert hoe jij jezelf nieuwe gewoonten kunt aanleren met ‘the power of habit’. Zodat je leven leuker en makkelijker wordt. Vol liefde voor jezelf, je kinderen en je partner. Ook deze week weer een nieuwe Pilatesles!

BONUS: Interview met Mariska Wimmers over zelfinzicht, Gretchen Rubin, gewoonten en lief zijn voor jezelf. Mariska werkt als coach en consultant met o.a. de profielen van Gretchen Rubin. Als je jezelf goed kent, dan weet je ook welk profiel je hebt en kun je je de dingen die je echt wilt doen ook gemakkelijker bereiken. En je snapt waarom iets wel werk voor een vriendin maar niet voor jou.

Week 6 – Hormonen en voeding

Hoe kun jij je lijf voeden? Welke “toverfabriek” heb jij in je lichaam die essentieel is voor een goede hormoonbalans? En hoe zorg je daar goed voor? Je krijgt inzicht in het effect van voeding op je hormoonbalans en tips voor voeding die je lichaam in balans brengt.

BONUS: Via film neem ik je mee naar mijn keuken waar ik je laat zien hoe ik mijn twee favoriete gerechten maak.

Week 7 – Kernwaarden

‘Je bent wat je doet’, denken veel mensen. Maar je bent zoveel meer dan je werk, je studie, je gezin, je gezondheid en wat je bezighoudt. Wat maakt jou tot wie jij bent? Je krijgt handvatten om je kernwaarden te vinden en een oefening die je rust geeft: alles is goed zoals het nu is. Ook deze week weer een nieuwe Pilatesles!

BONUS: Interview met Yvette Visser, coach en levenscounselor. Zij deelt openhartig haar lessen in het moederschap en geeft de gouden tip voor een gelukkige liefdesrelatie.

Week 8 – Reflectie

De tweede rustweek. We maken weer een pas op de plaats. We kijken terug en we kijken vooruit: waar wil jij je komende weken mee aan de slag? En beloon jezelf! Je mag gaan vieren waar je nu staat.

Week 9 – Inspiratie

‘Je gave is je opgave en je opgave is je gave.’ Deze week mag je omarmen wie je bent. En je voelt de kracht van je lijf in de nieuwe Pilatesles!

BONUS: Interview met Wendy van Zon, opleider/ trainer en begeleider van groepen en individuen. Ze werkt vanuit verbinding en met betrokkenheid, intuïtief en doelgericht en geeft ruimte aan wat in essentie al aanwezig is. Het lichaamsbewustzijn is een belangrijke bron van informatie voor haar en dient als toegang naar de diepere lagen van onze ervaring. Stilstaan bij wat is en wat was, om te worden wie we ten diepte zijn.

Week 10 – Feest en verder

We sluiten de cursus af met een blik op de toekomst. En natuurlijk met een nieuwe Pilatesles. Daarna we vieren een feestje! You did it!

BONUS: Een audio-Pilatesles die je kunt downloaden. Zodat je de rest van je leven, anytime, anywhere, Pilates kunt volgen!

Vier interviews met inspirerende vrouwen:

‘Niet alles hoeft perfect te zijn. Het is belangrijk om goed na te denken: wat vind ik nu écht belangrijk? Wat wil ik mijn kinderen meegeven?’

Mirjam van der Zouw, coach en adviseur.

Mariska Wimmers

‘Je kunt pas een goede moeder zijn, als je goed voor jezelf zorgt. En dat betekent dat je dus voldoende tijd moet nemen om jezelf te ontplooien, zelf goed te slapen en goed te eten.’

Mariska Wimmers, coach en consultant.

Yvette profielfoto

‘Als je voelt in de relatie met je partner: wij zijn de bedoeling, neem dat dan serieus. Door alle golven heen. Want die bedoeling, die is er ook wel echt.’

Yvette Visser, coach en levenscounselor.

‘Je gave is je opgave en je opgave is je gave. Het is een cadeautje. In deze opgave zit dus een enorme kwaliteit verborgen. En hij zit nog verborgen, omdat je hem nu nog niet ziet, maar hij ligt recht voor je, je weet alleen nog niet waar je moet kijken. En meestal kijken we iets te ver weg.’

Wendy van Zon, opleider, trainer en coach.

myrte

Myrte (zoontje van 9 maanden)

‘Ik wil het programma van harte aanbevelen, omdat het mij veel heeft opgeleverd en veel mooie inzichten gegeven heeft. Ik deed mee omdat ik mijn balans weer wilde vinden. De modules over voeding en hormonen waren een echte eyeopener. Dankzij de tips en inzichten die ik kreeg, heb ik nu echt meer energie!’