Meld je aan voor de gratis videotraining: Eerste Hulp Bij Opruimen

…en leer wat voor opruimtype jij bent.

Stap nooit meer in de valkuil die ervoor zorgt dat je huishouden er na een week (of een dag!) wéér rommelig uitziet. Laat staan hoe onrustig dat voelt in je hoofd.
Na deze training zal opruimen niet meer hetzelfde zijn, en dat alleen door één inzicht.

Ben je eindelijk begonnen met opruimen, weet je ineens weer waarom je er zo tegenop zag: je bent twee uur bezig maar er is geen enkel verschil te zien! Of je stopt de troep random in kastjes en lades, je weet niet waar je het anders moet laten. Het kan ook voorkomen dat je niks weg wilt doen omdat het zonde is, of nog goed van pas kan komen.

Ga voor zichtbaar opgeruimde kasten

Hoe pak je het opruimen nu slim aan, zodat je eens écht resultaat ziet in je huis? En zodat je zelf ervaart hoeveel rust en overzicht het geeft als het opruimen wél lukt?

In deze 4-delige training leer je:

  • welke 3 opruimtypes er zijn
  • de veelgemaakte fouten tijdens het opruimen
  • de oplossingen voor de grootste valkuilen per type
  • mijn belangrijkste inzicht over opruimen

Meld je aan en ontvang meteen de eerste video én het werkboek in je inbox.
Ook als je al een best geordend type bent, en je van structuur houdt, is deze training geschikt voor jou. Ik deel mijn inzichten uit de praktijk van mijn werk als opruimcoach. Er zitten zeker tips tussen die jou inspireren om nog net een stapje verder te gaan, want minimaliseren is een proces wat altijd doorgaat.

Schrijf je gratis in:

iris_DSC_0806

Over Iris

‘Ik ben blogger en opruimcoach, minimalist en expert in dertigersdilemma’s. Sinds twee jaar woon ik als huisoppas in de huizen van anderen. Elke 3 of 4 weken trek ik met mijn koffertje naar een nieuwe plek. Een geweldig avontuur, wat verschillende thema’s raakt: vertrouwen, veiligheid, identiteit, geven & delen en een hoop liefde. Of je nu spullen opruimt of je gedachten, ik help je om het overzicht te bewaren en steeds meer ballast los te laten.