De Levensinitiaties

Lichter Leven

Wil jij met een andere bril naar jezelf kijken?
Je aangeleerde verwachtingen of patronen
onder de loep nemen?
Bewuster in het leven staan?

De Levensinitiaties®:
een 4 daagse training voor persoonlijke groei die je leven gaat veranderen!

jaarprogramma stralend 2018

Shift to Freedom met De Levensinitaties

Motiverend: 

Onze cursus prikkelt. Hij stimuleert en motiveert je verder met je inzichten aan de slag te gaan en jouw ‘persoonlijke shift’ verder te ontwikkelen. We planten een zaadje dat jij met alle liefde aandacht, water en zonlicht geeft.

En dat hoe-dan-ook zal groeien.

Positief:

We gaan aan de slag met jouw leven, jouw gedachtes, jouw gevoelens. Dit kan kan je leven figuurlijk op z’n kop zetten: ineens verschuift jouw blik op het leven. Alles lijkt ineens anders dan daarvoor. Onze methode en begeleiding heeft altijd een goed, fijn en positief doel voor ogen.

Ontspannen:

Tijdens onze cursus kun je volledig jezelf zijn. We creëren een sfeer die rustig is en kalm, en die jou volledig in een ontspannen modus brengt zodat je maximaal open kunt staan voor nieuwe inzichten. 

Indrukwekkend:

De training Lichter Leven gaat je vele mooie, bruikbare inzichten geven. Aan de hand van theorieën, maar ook middels visualisaties die je samen met jouw coach of trainer zult doen. Er gaan vele wow-momenten komen, let maar op. Zeer indrukwekkend!

We maken gebruik van het model ‘De Levensinitiaties’ van Bonnie Bessem: een model dat op heldere en toepasbare wijze hulp biedt bij 4 essentiële levensuitdagingen:

 • Leer grip krijgen op je emoties
 • Leer grip krijgen op je gedachtes
 • Leer onvoorwaardelijk liefhebben
 • Leer jouw rol in dit leven te begrijpen

Aanvullend op dit model zullen we werken met visualisaties, muziek, films, documentaires, boeken, quotes en gedichten. Hierdoor kun je de 4 onderwerpen nog beter leren begrijpen én direct in de praktijk brengen.

Vierdaagse training: 297 euro incl btw

 • Vier live dagen in Bussum. Waar je praktische tools krijgt om direct mee aan de slag te gaan.
 • In een groep met maximaal twaalf gelijkgestemden.
 • De trainingsdagen zijn op zaterdag 30 maart, zaterdag 20 april, zaterdag 25 mei en zaterdag 22 juni 2019 van 13.00 – 17.00 uur in Bussum.
 • Locatie: Het Heart to Heart Centrum, Huizerweg 54, Bussum.
 • Inclusief het boek ‘Onderweg naar Verlichting’ van Bonnie Bessem (t.w.v. 22 euro).
 • Inclusief het online programma ‘De Levensinitiaties’ (t.w.v. 190 euro).
 • In de cursus wordt je gekoppeld aan een maatje. Tussen de livedagen door heb je contact met jouw maatje, zodat je ervaringen kunt delen.
 • De combinatie van het theoretisch model van De Levensinitiaties én alle praktijkoefeningen zorgt ervoor dat jij écht in staat bent die ommekeer teweeg te brengen in je leven.
Nanne Hogeland

Door Nanne Hogeland

Ik heb jaren gewerkt als trainer en adviseur bij de overheid. Sinds 2016 heb ik mijn eigen bedrijf waarmee ik mensen help om een leven vol geluk te leiden. Ik werk vanuit mijn hart en mijn intuïtie en wil graag anderen inspireren om hun dromen waar te maken.

Daarom geef ik de training De Levensinitiaties. Om jou te helpen om grip te krijgen op je gedachten, zodat je weer naar jouw intuitie kunt luisteren en je hart gaan volgen!

San Nijensteen

Door San Nijensteen

Een intense spirituele ervaring, een aantal jaar geleden, heeft mijn kijk op het leven totaal veranderd. Het plotseling voelen van de grootsheid die in ons allemaal zit en de verbinding met het spirituele ongeziene veld maakt dat ik met zoveel meer vreugde en vertrouwen in het leven sta.
Met de training De Levensinitiaties wil ik jou je eigen grootsheid laten ervaren en je helpen de uitdagingen op je pad aan te gaan zodat je steeds meer vanuit je eigen licht en kracht kunt leven.