Ontmoet het Goed Leven Academie Team

Astrid KempinkAstrid Kempink

Mijn naam is Astrid en ik heb een passie voor yoga en voeding. Bij Yoga En Zo Aalten bied ik diverse soorten yoga, een variatie aan massages, zonnebank en infraroodsauna. Bij Voeding en zo Aalten bied ik zowel individuele coaching als groepscursussen aan op het gebied van voeding en hormoonfactoraanpak.
Voeding en zo Aalten: bewustwording, balans, beweging

Astrid LandmanAstrid Landman

Coach voor vrouwelijke ondernemers die vanuit hun hart willen ondernemen. Ik help ze naar een volgende stap in hun leven door terug te gaan naar waar hun hart ligt, en het lef boven te krijgen daarvoor te gaan staan.
www.astridlandman.nl

Bob OutBob Out

Bob is levensstijl coach en hormoontrainer. Bobs specialiteit is het oplossen van klachten als gevolg van stress: www.PragmaHealth.nl Hij houdt zich oa bezig met de hormoonfactor en body-mind technieken. Bob is tevens Whole Body Cryo therapeut en gespecialiseerd in de hormonale effecten van cryotherapie, zie www.cryofit.nl

Fleur Oude VoshaarFleur Oude Voshaar

Ik ben Ayurvedisch voedingsconsulente & massagetherapeute en specialiseer me momenteel in het begeleiden van vrouwen met een burn-out: een 'nieuwetijds-ziekte' waar Ayurveda een mooie kijk op heeft.

Naast mijn passie voor Ayurveda ben ik communicatie-adviseur en copywriter, voornamelijk voor start-ups. Naast mijn werk houd ik van muziek, concerten, yoga en persoonlijke ontwikkeling, coach ik in het programma 'Leef je Droom', en als hobby sta ik achter de bar van mijn favoriete kroeg.

Iris RozendaalIris Rozendaal

Ik ben styliste, grafisch vormgever en illustrator. Als lifestyle beeldmaker laat ik concepten, fotografie en illustraties samen smelten in een op maat gemaakt product voor mijn klanten.
Voor de Goed Leven Academie heb ik met heel veel plezier het logo ontworpen en de werkboeken van de online trainingen. Naast mijn passie voor het maken van mooie beelden en concepten, mediteer ik en reis ik het liefst de wereld rond met mn vriend en mijn pasgeboren zoontje. irisrozendaal.wixsite.com/irisrozendaal

Lot DouzeLot Douze

Lot Douze is de eigenaresse van Boekhandel Over het water, de inspirerende boekwinkel in Amsterdam-Noord. Lot woont samen met haar geliefde en hun 2 kinderen. Ze houdt van haar overvolle leven zoals het is, maar kan niet ophouden zichzelf te ontwikkelen. Bij Boekhandel Over het water ontmoet je boeken en mensen. De boekhandel is gevestigd aan Van der Pekstraat 59 in Amsterdam-Noord. www.boekhandeloverhetwater.nl

Marianne Draaijer-LuitenMarianne Draaijer-Luiten

Natuurlijke gezondheid is voor mij echt een leefwijze. Met de orthomoleculaire- en wikkeltherapie probeer ik een ander geluid te laten klinken in de gezondheidszorg. Ik hoop ook jou hiermee te inspireren! De website van mijn praktijk is www.gezondheidspraktijkvitalis.nl en www.indewikkels.nl is onderdeel van mijn praktijk.

Martine GrünwaldMartine Grünwald

Mijn naam is Martine Grünwald en ik ben in de afgelopen 25 jaar 'Houden van je hele zelf' expert geworden.
Mijn bedrijf De Andere Kracht is mijn missie en bezieling. Hierin help ik mensen hun innerlijke rust te ontwikkelen, totaal van zichzelf te gaan houden en zichzelf voor 100% goed te keuren.
Hierdoor ontwikkel je meer daadkracht zodat je kan gaan doen waarvoor je geboren bent.

Nanne HogelandNanne Hogeland

Ik krijg energie van het inspireren van mensen. Op de Goed Leven Academie bundel ik de waardevolle kennis van experts op het gebied van een gezond en gelukkig leven. Zelf schrijf ik over voeding, hormoonbalans, dankbaarheid en de kracht van positief denken.

Sandra PosSandra Pos

Als psychodynamisch therapeut heb ik mij gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen die worstelen met hun eetgedrag en/of een negatief zelfbeeld. Ik help mijn cliënten om hun blokkades rondom eten te doorbreken zodat ze eindelijk meer tijd kunnen besteden aan dingen die echt belangrijk zijn.

Yvette VisserYvette Visser

Ik ben ontdekkingsreiziger van het leven, levenscounselor, auteur. Mijn passie is je terug bij je essentie te brengen door je contact te laten maken met je innerlijke TomTom. En je bewust te maken van de liefdevolle ondersteuning die we krijgen vanuit de spirituele wereld. In mijn eerste boek “Herken mij in vlinders” ben ik in gesprek met mijn overleden oom die vertelt over het leven na de dood. Hij deelt wijze levenslessen waarop ik reflecteert in mijn eigen leven. Ik ben docent bij het LevensCollege, een holistisch opleidingsinstituut voor bewustwording en levenswijsheid, met als visie: stralende mensen maken een stralende wereld! www.yvettevisser.nl